♥ Jessica Rabbit en lækker, blød og vild G-punkts vibrator dildo ♥ prisvinder ♥

ButikPrisLeveringBedømmelseGå til butik
Image250,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik
Image359,-?Se bedømmelseGå til butik

Jessiaca Rabbit – ultimate Extra – G-punkts dildo vibratoren har vundet Ekstra Bladets pris som bedste Rabbit vibrator i 2010. Den blev også nomineret til Best Adult Product samme år i England.

De fleste kender efterhånden til “The Rabbit” som har fået vildt meget omtale efter den blev nævnt i serien Sex and the City. Det er absolut ikke uden grund at Carrie Bradshaw og hendes veninder bliver forelskede i denne utroligt stimulerende dildo vibrator.

En Rabbit vibrator er ikke en dildo der er lavet til at bevæge ind og ud af skeden, den er lavet til at placere i skeden, så kvinden bliver stimuleret i skeden, på G-punktet og på klitoris, lige præcis som hun kan lide det, herefter bruges Jessica Rabbit’s mange indstillings muligheder. Ultimate Extra modellen har 12 indstillings muligheder. Orgasmen er næsten uundgåelig.

De små bløde kaninører på vibratoren lægger sig ind til klitoris og vibrerer, mens delen med de roterende kugler stimulerer skedeåbningen, på denne rabbit model er der som bonus en lille ekstra vibrator monteret på denne del af vibratoren, den vibrerer i takt med klitoris vibratoren og det gør en verden til forskel.
Selve dildo delen roterer inde i skeden og masserer kvindens G-Punkt.

De fleste kvinder bliver virkeligt glade for Jessica Rabbit, og de fleste kvinder får også massevis af stærke orgasmer fra den uskyldigt udseende kanin vibrator.

Mange har ment at The Rabbit ligefrem kunne være en trussel for mandens rolle i kvinders sexliv, det mener man nu ikke i dag, at kvinder kan tilfredsstille sig selv 100% i orgasme eller tilmed ekstase øjemed, giver hende jo ikke nærheden og kærligheden, som manden leverer. Så selvom dette er et utroligt effektivt stykke sexlegetøj går parsex ikke af mode foreløbigt.

Jessica Rabbit vibratoren er fremstillet 100% Phthalat og Latex Fri.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse