Lelo Tor II – avanceret penisring med vibrator

ButikPrisLeveringBedømmelseGå til butik
Image599,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik

Penisringen “Tor” fra Lelo, er yderst effektiv og har flere funktioner, den fungere både som erektionsring, som ved at begrænse blod gennemstrømningen i penis, den sætter farten ned på blodets tilbageløb, ved at klemme lidt om penisroden. Det gør at de fleste mænd kan holde erektionen længere tid og så gør det at pikken bliver mere stiv end normalt.

Tor har indbygget en vibrator, ligesom dens “lillibror” Lelo Bo.

Forskellen på de to penis ringe ligger i at denne penis vibrator, Lelo Tor har 6 vibrations hastigheder og 5 forskellige vibrations programmer, eller vibrations mønstre, det handler om at vibrationerne kører i en slags pulserende rytme, og det kan være med til at trække tiden hen til orgasme, med en kraftigere orgasme til følge.
Lelo Bo har 5 vibrations hastigheder, og ingen vibrations programmer, mønstre eller rytmer.

Begge vibrerende erektionsringe, har den bonus at foruden det at de giver manden en stivere og længere varende erektion, rammer vibratoren kvindens klitoris under samleje, og det er manden der styrer hvor længe hende klitoris stimuleres af gangen, dermed har han også øget kontrol over hvornår hun får orgasme. Det er et velkendt fakta at langt de fleste kvinder har lettere ved at få orgasme, når deres klitoris stimuleres, og det er samtidig de færreste der kan opnå orgasme udelukkende ved stimulering i skeden.
Kvinden kan også selv komme til at styre begivenhedernes gang, ved at sidde ovenpå manden, dermed kan hun selv kontrollere hvor vibratoren rammer hendes klitoris, hvornår og hvor længe.

Hør hvad Mathilde fra Sinful, og Sexolog Katrine Berling siger om Lelo Tor

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse