We Vibe 3 – nu med trådløs fjernbetjening og kraftigere vibrationer!

Se prissammenligningen og find den billigste We vibe 3 her:

ForhandlerPrisLevering
Sinful950,-1-2 dageVis
Love Joy999,-1-2 dageVis

Så er den her endeligt, den nye We Vibe 3, den er trådløst fjernbetjent og opladelig, den leveres med en ny smart oplader, som også fungerer som stilfuld og diskret opbevaringsbox.

We Vibe 3 er udformet fuldstændigt ligesom dens forgænger We Vibe 2, den store forskel ligger i fjernbetjeningen, det giver til gengæld også det elskende par langt større frihed til at udforske de forskellige vibrations mønstre og styrker, mens de elsker uden afbrydelse. Par vibratoren kan nemlig betjenes med en hånd, så er det bare at finde ud af hvem der bestemmer.

We Vibe 3 har en vibrator i hver ende, den ene ende føres op i kvindens skede, mens den anden ende placeres på kvindens klitoris. Manden kan nu have penis inde i kvinden samtidigt med at den lille bløde vibrator også er der. Det gør at mandens penis stimuleres, kvindens G-punkt stimuleres, ved påvirkning fra We Vibe, denne stimulering af G-punktet kan manden også styre lidt ved at hans penis bevæger sig mod vibratoren, sidst men ikke mindst stimuleres kvindens klitoris, hvilket er en meget stor fordel, da langt de fleste kvinder har svært ved at opnå orgasme uden at klitoris stimuleres.

Bemærk at We Vibe 3 ud over at være trådløst fjernbetjent også byder på 40% kraftigere vibrationer.

Den er selvfølgelig 100% kropsvenlig og udført i virkeligt god silikone, som er designet til hverken at skade kroppen eller naturen.

We Vibe 2 vandt prisen som mest populære sexlegetøj i 2010, det står som mest solgte sexlegetøj i mange sexlegetøj shops landet og verden over. Flere sexologer anbefaler også We Vibe 2, bl.a. Katrine Berling og Maj WismannUden at have testet We Vibe 3 personligt gætter jeg på at begejstringen blot når nye højder når eksperterne får testet den nye We Vibe 3?

Se Mathilde fra Sinful demonstrere We Vibe 2 her, hertil kan du så selv lægge fjernbetjeningen

Klik her for at se vores tidligere prissammenligning på den originale We Vibe 2

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse