Billigste Tenga Flip Air – prissammenligning på nytænkt onaniprodukt

ButikPrisLeveringBedømmelseGå til butik
Image599,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik
Image599,-?Se bedømmelseGå til butik

Superflot designet onani produkt, som efterligner kvindens skede virkeligt godt! og dette uden at ligne en kunstig vagina vel at bemærke.

Tenga er japansk designet, og også i denne sammenhæng, har japanerne formået at nytænke og skabe et virkeligt lækkert og funktionelt onani produkt til mænd. Hvis man ikke vidste at det var et stykke sexlegetøj til mænd kunne det sagtens være en designer gadget til alt muligt andet.

At Tenga har valgt a kalde denne masturbator for ‘Air’, kunne kobles til en ‘Macbook Air’ som jo er en smukt designet top moderne, letvægts bærbar computer i absolut topklasse. Så Tengas tanke kunne være at deres ‘Flip Air’ er for sexlegetøj til mænd, hvad en Macbook Air er for bærbare computere, og det er nok ikke helt ved siden af.

Tenga Flip Air er den nye model som efterfølger Tenga Flip hole

Se denne video med Mathilde fra Sinful.dk, som fortæller om Tenga Flip Hole, bemærk at det er den ældre model hun omtaler, men ligheden er stor og prisen den samme.

Tengas onani produkter er det absolut bedst sælgende sexlegetøj i Japan.

Når ‘Flip Air’ eller ‘Flip Hole’ ikke er i brug kan det faktisk stå fremme på bordet uden at nogen ville bemærke hvad et er, bl.a pga det smukke design og at man ikke kan se hullet i produktet.

Når du skal til at onanere med dit Tenga produkt, tager du skinnen på ydersiden af, dermed kan du åbne din Flip Air, det er meget vigtigt at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme, der medfølger en prøve, du kan også købe denne type glidecreme, som er specielt udviklet til Tenga Flip Air.

Når du har smurt masser af lækker glidecreme i produktet, lukker du den sammen igen og sætter skinnen på igen, men fra den anden ende. Nu er hullet i Tenga Flip Air blottet, og masturbateren er klar til penetration.

Inde i onani produktet er der en specielt udformet silikone masse, som er specielt udformet for størst mulig nydelse, der er forskel på den sorte og den hvide model, den sorte giver den strammeste fornemmelse og stimulerer dig mest, hvis du er sensitiv på penis, ønsker at kunne onanere i længere tid uden at komme, eller bare ønsker en blødere fornemmelse, skal du vælge den hvide model.

Flip modellerne er fyld med riller, dupper og bølger osv indeni, noget simulerer endda kvindens G-punkt inde i skeden.

Tengas flip modeller fungerer ved at du stikker din penis ind i den og bruger den i ind/ud bevægelser, på både Flip Air og Flip Hole er der mulighed for at ændre stimuleringen af penis ved at trykke forskellige steder på siderne af tengaen.

Når du er kommet, eller vælger at være færdig med at onanere med Tenga Flip, åbner du den igen, og den er nu super let at rengøre under vand, evt. med rengøringsmiddel specielt udviklet til sexlegetøj eller intim sæbe.

Skinnen kan nu bruges som et tørrestativ, som du hænger Tenga Flip Air eller Flip Hole på indtil den er tør og klar til at tilfredsstille dig igen.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse