OhMiBod Club VIbe 2 – trådløs klitoris vibrator

ButikPrisLeveringBedømmelseGå til butik
Image549,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik
Image549,-1-3 dageSe bedømmelseGå til butik

Den trådløst fjernbetjente OhMiBod klitoris vibrator, er simpelt hen genial, og man kan undre sig over hvorfor sådan et produkt først dukker op nu.
Der er lavet trådløse æg i lange baner, og de er helt sikkert sjove til frække skjulte parlege. “Problemet” med det trådløse vibrator æg, er at det kun stimulerer kvinden inde i skeden, og det er de færreste kvinder der kan opnå orgasme, udelukkende ved at blive stimuleret i skeden. Det betyder ikke at det trådløse æg ikke er et pirrende stykke legetøj, som vil sætte skub i lysterne til i er alene, det betyder at kvinden sjældent vil kunne opnå orgasme ved brug af vibratoren.

Chancen for at kunne give kvinden orgasme med en trådløs vibrator, er blevet øget væsentlig med OhMiBods fjernbetjente klitoris vibrator.

Der hører et par trusser med til vibratoren.
Vibratoren placeres i kvindens trusser, mod hendes klitoris, og vibrationerne kan nu styres via fjernbetjeningen helt op til 6 meter væk. Vibratoren er selvfølgelig opladelig og oplades via medfølgende usb stik. Den holder ca. 4 timer på en opladning og en opladning tager ca. 2-3 timer.
Da OhMiBod Club Vibe 2 er designet til at ligge diskret i kvindens trusser, og vibrere hendes klitoris, vejer den ikke meget, og den er desuden virkeligt smukt designet.

Vibratoren har 2 modes, et til manuel styring af intensitet og mønster, og et hvor Club Vibe 2 responderer på lyd. Sexologen Katrine Berling har beskrevet denne funktion ved en af OhMiBods andre vibratorer, som helt specielt og fantastisk.
Ved brug af den manuelle indstilling har ClubVibe 2 har 5 vibrations mønstre eller programmer, og så har den den mere revolutionerende, smarte og avancerede feature at den kan sættes på et program, der giver vibrationer i forhold til den lyd de udsættes for.
Det gør at den kan bruges virkelig frækt på diskoteket, eller til en koncert, hvor musikken får hendes trusse vibrator til at kilde hende i takt til rytmen. Den kan også aktiveres at en stemme.
Mikrofonen er indbygget i den trådløse fjernbetjening, det betyder bl.a. at stemmen eller musikken også kan aktivere vibratoren på afstand.

OhMiBod Club-Vibe 2 er Phthalate fri.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse