Endelig en klitoris vibrator som kan styres via trådløs fjernbetjening, eller via musik

Jeg er lige stødt på denne smarte opfindelse, det er en vibrator, som placeres i medfølgende trusser.

Vibratoren hedder Club Vibe 2, og kommer fra OhMiBod.

Se prissammenligning på Club vibe 2 her

 
Kvinden har så trusserne på, med vibratoren mod hendes klitoris.
Vibratoren kan nu reagere med rytmiske vibrationer på klitoris, ved påvirkning af lyd fra musik, en stemme eller en helt anden lyd.

Klitoris vibratoren kan også styres ved hjælp af den medfølgende trådløse fjernbetjening, det betyder af kvinden kan ligge afslappet og ubesværet styre vibrationerne med den ene hånd på fjernbetjeningen, mens vibratoren holdes fast mod hendes klitoris af trusserne.

Det kunne selvfølgelig også være hendes partner der styrede fjernbetjeningen, kan du se ideen?

Vibratoren kan bruges når du/i er hjemme, den kan bruges som forspil i dobbeltsengen, men den er også særdeles velegenet til pirrende leg når du/i er ude af huset, og kvinden er fuldt påklædt. Det kunne fx. være til en koncert eller på club/diskotek hvor kvinden bliver stimuleret i forhold til musikken der spilles, det kan også bare til en fest, familie komsammen eller lignende.

Man kunne godt forestille sig at en kvinde ville være ret opstemt, når i kom hjem fra en social begivenhed, og partneren havde styret vibrationerne i hendes trusser hele aftenen, kunne man ikke? Ikke alene blev hendes klitoris stimuleret uden hun selv havde kontrol over det, i havde også en fræk hemmelighed, som kun i kendte blandt en masse andre mennesker.

Find den billigste ohmibod club vibe 2 her

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse