Billigste We-Vibe II – Par vibratoren kun kr. 498,- i pris sammenligning

Butik Pris Levering Bedømmelse Gå til butik
498,- 1-2 dage Se butikkens bedømmelse
499,- 1-2 dage Se butikkens bedømmelse
569,- 1-3 dage Se butikkens bedømmelse

Bemærk! Jeg har set dette produkt til helt op til 799,-

Beskrivelse af produktet

We Vibe II er noget af det mest omtalte overhovedet, indenfor sexlegetøj, den er i hvert fald kåret som det mest populære stykke sexlegetøj i verden, og det er da også anbefalet af flere sexologer, bl.a Maj Wismann, som er meget kritisk når hun anbefaler sexlegetøj.
Katrine Berling anbefaler også den lille frækkert, der er dejlig blød, og kan stimulere kvindens G-punkt, hendes klitoris og mandens penis på samme tid, mens parret elsker!

Du kan indstille din We vibe 2 på hele 9 forskellige vibrations programmer, som betjenes via en enkelt knap og jeg lover at det ikke bliver kedeligt at finde lige præcis jeres fælles vibrations program, kvinden kan selvfølgelig også bruge We Vibe 2 når hun vil tilfredsstille sig selv, og ved at stimulere G-punkt og klitoris, har hun langt større chance for at opnå orgasme, end hvis hun kun stimulere en af delene, som du sikkert ved er det også langt de færreste kvinder som kan opnå orgasme, kun ved stimulering af skeden, eller G-punktet. We Vibe II kan også bruges i badet, da den er 100% vandtæt, den rengøres også let med vand og sæbe, eller med specielt rensemiddel til sexlegetøj.
Man bør bruge vandbaseret glidecreme, sammen med par vibratoren, og alt andet sexlegetøj.
Par vibratoren er opladelig, og opladeren medfølge i prisen. Den kan køre 2 timer på en opladning, og har en standbytid på 2 måneder.

We-Vibe II er kåret som årets sexlegetøj 2010.

grunden til at We Vibe 2 er så blød i udformingen, er at den er fremstillet i silikone i absoult topklasse, både når man tænker på følelsen, og sundheden. Silikonen der er brugt, er fri for både bly, phtalater. Der er tale om en medicinsk-grade platin silikone som producenterne har brugt i udformningen for at følge de strengeste sundheds- og sikkerhed krav for forbrugerne. We-Vibe er kulstof-neutral og udstyret med et genopladeligt batteri med lang levetid og emballagen er genanvendelig.

Indtil for nyligt var We vibe 2 den eneste deciderede par vibrator i verden, Lelo har nu produceret deres egen version af en par vibrator, som fungerer på samme måde som We Vibe 2, den ene del placeres i kvindens skede og stimulerer G-punktet, den anden del placeres på klitoris, og mandens penis kan være i skeden samtid med par vibratoren. Lelos ‘Tiani’ er også opladelig, den er til gengæld bare også fjernbetjent. Desuden er Lelo Tiani udviklet med SenseMotion.
SenseMotion virker sådan at Lelo Tiani justerer vibrationerne, alt efter hvilken vinkel du holder fjernbetjeningen i. Vandret giver de blideste vibrationer, lodret giver de kraftigste vibrationer.
Tiani er noget dyrere end We Vibe, du kan finde Lelo Tiani, den fjernbetjente parvibrator med SenseMotion her

 

 

Vær opmærksom på at der er kommet en ny model We Vibe, nemlig We Vibe 3, Klik her for at læse mere om forskellene på We Vibe 2 og We Vibe 3

 

Klik her for at se den billigste We Vibe 3

 

Se Mathilde fra Sinful.dk fortælle om We vibe her:

Se en engelsk video demonstration her:

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 3.5/5 (3 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse