Billigste Cobra Libre fra Fun Factory – Penis vibratoren set på TV2

Butik Pris Fragt Levering Bedømmelse Gå til butik
698,- Gratis 1-2 dage Se butikkens bedømmelse

699,- Gratis 1-2 dage Se butikkens bedømmelse
699,- 60,- 1-2 dage Se butikkens bedømmelse

Fun Factory Cobra Libre

Er det en Motorcykel, er det et rumskib, NEJ, det er Fun Factory’s Cobra Libre!

Ud over at have vundet en af de fineste priser for sexlegetøj, er den også anbefalet af Maj Wismann, og Katrine Berling, som begge er førende sexologer.

♥ Cobra Libre har vundet prisen for “BEDSTE SEXLEGETØJ TIL MÆND” ♥

Navnet Cobra Libre, får mig til at tænke på udtrykket ‘Cuba Libre’, som betyder frit Cuba, hvis man skal tolke lidt på den kobling, kunne man jo tænke at Cobra repræsenter mandens penis, så oversættelsen bliver Cobra Libre = Fri penis eller fri Pik om man vil.

Meningen bag dette ordspil, kunne være at tyske Fun Factory, har skabt en revolution indenfor sexlegetøj til mænd, med denne innovative penis vibrator. Hidtil har sexlegetøj til mænd været en fisse af gummi, hvor nogen har været virkelighedstro, nogen ikke har været gode.

Sexlegetøjs revolutionen har dermed sat dig og din penis fri, fri fra, at være afhængig af en kvindens skede eller en god eller dårlig kopi af den.

Cobra Libre, fungerer nemlig ikke ved at du kører din penis ind og ud af den, du holder simpelt hen penis inde i den, og herinde masser Cobra Libre’s 2 massagehoveder din penis. Du kan prøve dig lidt frem, for det er muligt at øge nydelsen, så vibratoren kommer til at passe lige præcis til dig, ved at dreje vibratoren, i forskellige vinkler, eller trykke på den bløde silikone del, mens den holdes over penis. De 2 massage motorer kan fungere uafhængigt af hinanden.

Cobra Libre er:

  • Let at håndtere
  • Let at rengøre
  • Opladelig
  • Vandtæt
  • Meget støjsvag

Penisvibratoren ligger helt sikkert op til, at du skal sætte farten ned, når du onanerer, eller har sex med dig selv og Cobra Libre, kunne man også sige. Du har her mulighed for at blive klogere på dig selv og hvordan du bedt kan lide at få stimuleret din penis. Du kan bruge denne viden, sammen med din partner, både ved at partneren også bliver klogere på hvordan du kan lide at blive stimuleret, men du  kan også blive bedre til at kontrollere dig selv under sex, og dermed blive en meget bedre elsker.

Cobra Libre er en gennemført og lækkert designede penis vibrator. Den skriger MAND og kunne faktisk også godt ligne en strømlinet racerbil eller endda en barbermaskine.

Fun Factory har tilsyneladende ramt helt rigtigt med den stilfulde og elegant designede penis vibrator, man kunne jo fristes til at kalde den for sporty. De har indset at mænd er klar til mere end blot noget gummi at stikke deres penis i, og nu tænker de på sexlegetøj til mænd, ligesom de i længere tid har gjort til kvinder. De forholder sig både til at lave supergodt design, som ikke nødvendigvis behøves at ligne kønsorganer og de fin tuner sexlegetøjet til at give mænd og kvinder de bedste seksuelle oplevelser og orgasmer, gennem stuerene og smukke sex remedier.

Cobra Libre er lavet en blanding af Plastik og Silikone, hvor det er den bagerste hårde del der er lavet af plastik, og den forreste bløde del, der er fremstillet i silikone.

Som alle nyere produkter fra fun Factory, lades Cobra Libre også op med Click n Charge systemet. Det er smart at man kobler opladeren på Vibratoren magnetisk, men det er næsten endnu mere smart at opladeren passer til alt sexelegtøjet fra Fun Factory som har Click n Charge systemet.

Med dette stykke genialt udtænkte sexlegetøj siger Fun Factory: Nu er det din tur mand, sæt din pik fri!

Cobra Libre egner sig rigtigt til dig som mand, uanset om du er hetero, eller homoseksuel, single eller i et forhold, penis vibratoren kan give dig langt større seksuel tilfredsstillelse, end du kan opnå, kun ved hjælp af din hånd, samtidig er det en helt ny oplevelse, så den er ikke kun tænkt som en evt. erstatning for en kvindes skede, den bringer nyt krydderi, til mænds seksuelle udforskning af dem selv, og lur mig om ikke også en hel del kvinder, ville synes det var sjovt at deltage i legen, det kunne være en mulighed hvis hun ikke selv er seksuelt opstemt i forhold til at ville have samleje, men mange kvinder tænder faktisk på at se deres partner onanere, og hvem siger at hun ikke kunne kontrollere hans nydelse, ved at styre Cobra Libra på hans penis. I følge Sexolog Maj Wismann, er “onani i fællesskab” en stor faktor i mange af de virkligt godt fungerende sexliv derude.

Producentens side

Maj Wismann

Katrine Berling

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse