Billigste Fairy trådløs og opladelig massage wand – Meget kraftig og fleksibel stav vibrator

ButikPrisFragtLeveringBedømmelseGå til butik
Image549,-29,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik

Denne oploadelige og trådløse stav vibrator fra Fairy, er blandt de aller kraftigste vibratorer i verden, det at den er trådløs gør at den er meget fleksibel, og god til sexlege, da man ikke er generet af en ledning.

Denne “Magic Wand” vibrator er anbefalet af sexolog Maj Wismann, til kvinder som aldrig har oplevet orgasme, den er også anbefalet af verdens førende orgasme guru Betty Dodson.

Vibratoren egner sig både til kvinden, som ønsker en kraftig vibrator til at give sig selv orgasme med, den egner sig også særdeles godt til parret der der gerne vil lege lidt med deres sexliv. vibratoren er meget effektiv, bl.a pga dens store fleksible vibrator hoved, som kan stimulere kvindens klitoris og skamlæber på samme tid. En anden fordel er, at hvis manden bruger den på kvinden, behøver han ikke udvise så stor præcision, som man gør med mange andre vibratorer, og igen er det en af de aller kraftigste vibratorer på markedet.

Mange forhandlere giver næsten orgasme garanti på dette produkt, grunden til at man ikke kan give 100% orgasme garanti, er at nogle kvinder simpelt ikke kan få orgasme, men hvis det er fysisk muligt for kvinden at få orgasme, er sandsynligheden, meget meget høj med denne “Magic Wand” vibrator fra Fairy.

Ønsker du en kraftigere vibrator, kan du kigge på næsten samme vibrator, den er også fra Fairy, men den er med ledning, til at sætte direkte i din 220 v stikkontakt, det betyder af vibratoren er lidt kraftigere, og at den aldrig løber tør for strøm, eller bliver træt 🙂 Find Den originale Fairy Massage Wand med ledning her

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse