Billigste Lelo Luna Beads 259,- Kugler til træning af bækkenbunden

ButikPrisLeveringBedømmelseGå til butik
Image289,-2-3 dageSe bedømmelseGå til butik
Image289,-1-2 dageSe bedømmelseGå til butik

Lelo Luna Beads er kugler, som er designet til at træne musklerne i kvinders underliv, og det er der mange grunde til at gøre, bl.a. kan en veltrænet bækkenbund modvirke ikontinens. Når en kvinde træner musklerne i skeden, giver hun også sig selv mulighed for at opnå kraftigere orgasmer, da hun øger hendes egen følsomhed i skeden. Hun vil også bedre kontrollere hvordan hun stimulerer mandens penis, under samleje. Langt de fleste kvinder opnår øget sexlyst, når deres underliv er veltrænet og muskulaturen i skeden fungerer optimalt.

Bækkenbundskuglerne bruges sådan, at de sættes forsigtigt op i skeden, og når de er placeret rigtigt i skeden, laver kvinden knibeøvelser i ca. 5 minutter. Kvinden vil også have effekt af bare at gå rundt med kuglerne oppe i skeden, da der inden i kuglerne, er nogle mindre kugler, det gør at musklerne i bækkenbunden aktiveres hver gang de inderste kugler bevæger sig.
Der medfølger 2 sæt inderkugler med forskellig vægt, så kvinden kan øge træningsintensiteten af skede musklerne, efterhånden som hendes underliv kommer i bedre form.

Bækkenbundskugler som Lelo’s Luna Beads anbefales af sexologer og jordemødre til træning af kvinders underliv.

Alle kvinder har gavn af at træne deres underliv og i sær kvinder som har født, kan have behov for at træne musklerne i bækkenbunden op igen.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Vælg en bedømmelse